Samenwerking met Advocaten

Stop Vliegbasis de Peel werkt gedurende het proces samen met advocaten van Achmea en Sumrin.  Inmiddels hebben al veel inwoners zich aangemeld. Als u ook wilt ageren tegen de vliegbasis en mee wilt doen dan raadt Stop Vliegbasis de Peel u aan om bij de advocaten een melding te doen. Zie onderstaand. Geef bij uw melding aan dat het gaat om de voorgenomen reactivering van militaire vliegbasis De Peel. U vindt hieronder ook de brief die op de informatieavonden is meegegeven aan aanwezigen.Achmea

Achmea Holding BV is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf is de grootste verzekeraar van Nederland. Advocaten  hebben onder meer kennis van procedures tegen vliegvelden (Maastricht-Aachen airport)  Mocht u een rechtsbijstandpolis bij één van onderstaande labels hebben dan kunt u een melding indienen bij de Stichting Achmea Rechtsbijstand op telefoonnummer 088 – 462 37 20.  Het maakt niet uit of u wel of geen zienswijze hebt ingediendIn de (telefonische) melding kan worden verzocht om het dossier door mr. Botman te laten behandelen. U kunt ook via onderstaande knop via de website digitaal een melding doen.

  • Avero Achmea
  • Centraal Beheer
  • FBTO 
  • Interpolis

Klik voor de website van Achmea op de donkergroene knop hieronder

 

Sumrin Advocaten

Adequaat en snel een oplossing vinden voor juridische vraagstukken. Dat is de insteek van de experts van Sumrin advocaten. De specialisten van Sumrin advocaten beheersen hun vakgebied tot in detail, maar verliezen het perspectief voor een werkbare en realistische oplossing niet uit het oog.

Mocht u een rechtsbijstandpolis bij een andere dan bovengenoemde verzekeringsmaatschappijen van Achmea hebben dan kunt u een melding indienen bij Sumrin op telefoonnummer 0493- 894752. Het maakt ook hier niet uit of u wel of geen zienswijze hebt ingediendIn de (telefonische) melding kan worden verzocht om het dossier door mevr. R. Obers of mevr. M.Peeters te laten behandelen. U kunt ook via onderstaande knop via de website digitaal een melding doen.

Klik voor de website van Sumrin op de donkergroene knop hieronder